efficient werken

About me

Ambitieuze moeder

Altijd heb ik gezegd “mocht ik ooit moeder mogen worden, dan zal ik blijven werken”. Ik heb geen rust in mijn kont, hou van nieuwe dingen uitproberen en zou gek worden van een klein wereldje. 

Op mijn home pagina heb je al kort kunnen lezen wie ik ben als persoon en met wie ik samen leef.

Ik had grote dromen als verpleegkundige op de trauma helikopter. Helaas liep mijn carrière anders.

Mijn omscholen is niet geheel eigen keuze geweest, dit leg ik je verder op deze pagina uit. En ik zal mijn merkverhaal met je delen.

Merkverhaal 

Eén jaar na de bevalling was ik nog steeds de dag aan het overleven. Buiten de verantwoordelijkheden van alle rollen die ik had, was mijn lichaam nooit meer de oude geworden. Het was zwaar en dit leven voelde voor mij niet als genieten en als kwaliteit van leven.

Het moest anders.. mijn basis balans moest anders.

Als voormalig verpleegkundige werk ik nu als administratief medewerker in loondienst. Beperkt fysiek belastbaar. En heb ik een eigen bedrijf opgebouwd als Business Strateeg / Virtueel Assistent.

Was het makkelijk? Nee. Heb ik nog steeds verdriet? Ja. Was het de moeite waard? Zeker.

Dit laat zien dat je je ambitie niet hoeft op te geven wanneer je moeder wordt, of klachten krijgt die je leven beïnvloeden. Wat wel nodig is -> slimmer werken, efficiënter met je tijd en energie omgaan. En heel vel wilskracht.

Omscholen

Hoe het allemaal begon

“Niet lullen maar poetsen”. Dit is mijn karakter en werkt helaas niet altijd in mijn voordeel.

Ons zoontje Skye is met ivf op de wereld gekomen. Hiervoor hebben we jarenlang een kinderwens gehad, die door vele miskramen niet echt hoopvol meer was. Na alle moed weer bij elkaar te hebben verzameld, was de tweede ivf punctie ook gedaan. Het was een wonder dat ik na de terugplaatsing zwanger mocht blijven. De periode van 9 maanden vond ik ook erg spannend.

Bij 12 weken zwangerschap zakte ik door mijn been heen. Dit werd de weken erna alleen maar meer. Harde buiken kreeg ik al bij 15 weken en bekkenklachten volgden al snel erna. Skye lag erg laag en zelfs fietsen was niet meer prettig. Mijn gedachten: “Niet zeuren, want ik wilde een kind”. “Hier mocht ik extra dankbaar voor zijn, dus slik dit maar even weg”. “Na de bevalling is alles weer normaal”. Dit was dus niet zo.

Na lang terugvechten ben ik lichamelijk nooit meer de oude geworden. Ik heb niet meer kunnen terugkeren in de functie als verpleegkundige en ik verloor mijn identiteit als persoon. Ik moest terug naar de basis, wie ben ik als persoon en waar word ik blij van. Omdat thuiszitten in een WIA niet bij mij past, heb ik gezocht naar mogelijkheden. Mogelijkheden om weer te werken, mogelijkheden voor nieuwe dromen.

mompreneur genieten

"Ik geloof in mijn waarde en de waarde van mijn product/dienst. Ik ben in staat om financieel succes te behalen door slim werken en zelfvertrouwen"

Mi Mano Virtueel Assistent

"Ik ben vastbesloten om mijn passie na te streven en mijn eigen baas te zijn. Ondernemerschap biedt kansen en vrijheid die ik elders niet kan vinden"

Mi Mano Virtueel Assistent

"Ik kan mijn tijd effectief beheren en prioriteiten stellen. Elke stap die ik zet, brengt me dichter bij het bereiken van mijn ondernemersdoelen"

Mi Mano Virtueel Assistent

Wat ik doe

Business Strateeg & VA

Het maakt mij niet uit of je een Mompreneur bent als fotograaf, webdesigner, kapper, yogadocent, fysio, handwerker enz.

Want ik ondersteun Mompreneurs die geloven in hun ambities, dit willen nastreven en de wilskracht hebben om hun dromen waar te maken.

Ik geloof dat je naast moeder zijn, ook jouw ambitie kunt volgen. 

Je krijgt van mij tools en strategieen om het moederschap met het ondernemerschap te combineren, zonder multitasken.

Je vindt rust in perfecte balans tussen werk en gezin, en tegelijkertijd groei je met je bedrijf. Je krijgt ruimte voor plezier en om jouw dromen waar te maken.